Твоята Количка
0 Aрт. - 0,00 лв
Твоята количка е празна!

SHIELD ACTIV - 5 ml

15,60 лв
Дентин десензитайзер
Количество:

SHIELD ACTIV – дентин десензитайзер

Shield Activ е високо ефективен, едностъпков препарат за лечение на дентинова свръхчуствителност, причинена от шийни ерозии и дентинова свръхчуствителност. Той действа много бързо запечатвайки дентиновите тубули и също така подтиска разтежа на бактерии. Не се формира слой върху дентиновата повърхност и ето защо е идеален за употреба под всички видове обтурации.

Начин на употреба: Употребява се за лечение на дентинова свръхчуствителност, преди и след почистване на зъбен камък, под фасети, инлеи, корони, онлеи, амалгама, композити, преди и след избелване на зъбен камък. Да се използва след ецване и преди бонд.

Съдържание: 2-хидроксиетилметакрилат, бензалкониум хлорид, содиев хлорид и др.

Начин на използване: Почистете дентина и промийте с вода. Изсушете повърхността. Сложете минимално количество от препарата към дентиновата повърхност на тънък слой с четчица и оставете за 30-60 сек. Подсушете с въздух. Повторете процедурата 2-3 пъти.

Ако симптомите продължават, повторете процедурата след 1 седмица.

Внимание: Продукта не бива да влиза в контакт с очите или кожата. Не трябва да се вдишват и негови изпарения. Препоръчвайте на пациентите да не четкат с четка за зъби мястото и да не консумират киселинна храна 24 часа.

Съхранение: Продуктите трябва да се съхраняват на сухо и хладно място.

Срок на годност – 3 години от датата на производство.

Опаковка: 5 мл.

Контакти

  • Email office@akatzarova.com
  • Тел +359 2 9810778
  • Адрес София 1000, ул. Стефан Караджа 5, България